expozitie construcții Timișoara

Prima ediție West Trade Construction, într-un loc emblematic din Timișoara 

Am ales să desfășurăm prima ediție a West Trade Construction în incinta unui loc devenit emblematic deja în urbea de pe Bega – Centrul Regional de Afaceri Timișoara, aflat pe Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22. Sala, înaltă și impozantă, este amplasată la mică distanță de centrul orașului, facilitând accesul către principalele puncte de interes, locuri de cazare și restaurante pentru petrecerea timpului liber.

Expoziția se va desfășura în Sala Polivalentă a CRAFT, un spațiu cu multă sticlă și lumină naturală, încăpător și înalt, cu o suprafață de peste 1600 de metri pătrați și o capacitate de până la 1500 de persoane. Sala facilitează, astfel, standuri expoziționale cu structuri înalte.

Workshopurile vor avea loc în cele trei săli funcționale ale centrului:  Sala Dunărea care poate găzdui până la 30 de locuri, precum și Sala Bega, cu o capacitate de maximum 60 de persoane. Atelierele se vor desfășura concomitent cu expoziția, alternativ în cele trei săli pentru a permite tuturor participanților să fie prezenți atât la atelierele care prezintă interes, cât și la principalele evenimente care vor avea loc în Sala Polivalentă.