CUNOAȘTE EXPOZANȚI

Stand SPONSOR 4A/4B/5A/5B

Holcim Romania este unul dintre cei mai importanțimari jucători de pe piața construcțiilor din România. 

Cu o gamă diversă de soluții și servicii inovatoare, grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca principal obiectiv tranziția către un mediu construit sustenabil, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului.

Fie că vorbim despre betoane, ciment, agregate, prefabricate și BCA, lianți, filere și calcare, soluțiile Holcim sunt mereu de cea mai bună calitate.

Stand 6A

Consiliul Român pentru Clădiri Verzi este o asociație non-profit ce are ca scop încurajarea condițiilor de piață, educaționale și legislative necesare pentru promovarea construcțiilor performante care sunt atât sustenabile, cât și profitabile.

Afla mai multe →

Baumit este o companie producătoare de finisaje și sisteme termoizolante din Austria, înființată în anul 1995 și care face parte din grupul austriac Schmid Industrieholding. Compania este prezentă în 20 de țări din Europa centrală, de est și de sud.

Află mai multe→

Stand 6D

Peikko este o companie de familie fondată în anul 1965, cu sediul central în Lahti, Finlanda.  Grupul Peikko are birouri de vânzări în 34 de țări și unități de producție în 12 țări, printre care și România. Compania se concentrează în mod special asupra dezvoltării continue de soluții și servicii inovatoare pentru industria de construcții.

Află mai multe→

Stand 2C/3C

Din 2015, NR Instal Systems are ca obiect principal de activitate proiectarea și execuția lucrărilor de instalații termice, ventilații sanitare și instalații de incendiu, în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Află mai multe→

Stand 2A

Grupul Geberit, care operează la nivel global, este lider european în domeniul produselor sanitare. Geberit operează cu o prezenţă locală puternică în majoritatea ţărilor europene, oferind plus valoare unică atunci când vine vorba de tehnologie sanitară şi ceramică pentru baie.

Reţeaua de producţie cuprinde 29 de unităţi de producţie, dintre care 6 îşi au sediul în străinătate. Sediul central al grupului este în Rapperswil-Jona, Elveţia. Cu aproximativ 12.000 de angajaţi în aproximativ 50 de ţări, Geberit a generat vânzări de 3,0 miliarde CHF în 2020. Acţiunile Geberit sunt listate la SIX Swiss Exchange şi sunt incluse în SMI (Swiss Market Index) din 2012.

Stand 3A

Grupul Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire, industriale si de refrigerare.

Stand 2B

Grupul REHAU este specialist în soluții bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de aproximativ 3,4 miliarde de euro. Compania independentă, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajați în peste 190 de locații din întreaga lume. Compania are 12.000 de angajați în toată Europa și 8.000 în Germania. De mai bine de 70 de ani, REHAU lucrează pentru a face produsele din polimeri mai ușoare, mai confortabile, mai sigure și mai eficiente. Compania produce soluții pentru construcții, automobile și industrie și furnizează produsele sale inovatoare în întreaga lume.

Stand 2E

Grupul Manitou este hotărât să facă față provocărilor vremurilor actuale. Acesta este motivul pentru care continuă să dezvolte un număr mare de inovații capabile să îmbunătățească performanțele mașinilor, să sporească confortul utilizatorului și să reducă TCO al echipamentelor și impactul acestora asupra mediului.

Stand 4C

Lifturile sunt soluții reale pentru eficientizarea unei clădiri (rezidențială sau comercială) cu mai multe etaje.

MP Lifts este o companie globală care proiectează soluții inteligente pentru instalarea, întreținerea și modernizarea ascensoarelor pentru transportul persoanelor și/sau a mărfurilor în clădiri (sau alte spații urbane) de peste 30 de ani. Ei sunt specializați în soluții de ridicare personalizate și au instalat peste 147.000 de ascensoare, au gestionat întreținerea a peste 18.000 de ascensoare și au relații de afaceri în peste 100 de țări de pe 5 continente.

Descoperiți sisteme și soluții reale pentru ascensoare și pasarele mobile, ascensoare de capacitate mică sau mare,  de marfă sau de persoane, în clădiri noi sau existente.

Întâlnește-i la WTC 2023 între 28 februarie și 2 martie.

Stand 2D

Sistema, compania care are grija ca tu să te bucuri de o casă modernă, tehnologizată, curată și foarte eficientă din punct de vedere energetic, este prezentă la numeroase târguri și evenimente importante la nivel național.

Sistema vă pune la dispoziție instalații de încălzire și răcire prin pardoseală, răcire și încălzire prin tavan, ventiloconvectoare, pompe de căldură, panouri fotovoltaice, instalații sanitare, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, aspirare centralizată și ionizatoare cu plasmă rece.

Stand 4D/4E

Infiintata in 1994 cu capital romano-german, Lipoplast a fost primul producator de termopan din Romania. Calitatea produselor si profesionalismul managementului  au dus la cresterea companiei an de an. Astfel, in anul 2000 compania numara peste 200 de angajati si o suprafata de productie de peste 40.000 m2 din care 12.000 m2 de hale. Acesta a fost anul in care a luat fiinta grupul Lipoplast si a inceput si activitatea de export pe pietele europene.

Stand 2E

Înființată în anul 2003, LiftTec Utilaje de Ridicat este dealer exclusiv MANITOU în România pentru segmentul de construcții, industrie  și domeniul forestier. MANITOU este lider mondial în producerea stivuitoarelor pentru teren accidentat cu o experiență de peste 50 de ani și o rețea internațională prezentă în 140 de țări prin intermediul a 1500 de dealeri.

Stand 6A/6B/6C

Activi pe piața din România de mai bine de 30 de ani, specializat în prelucrarea lemnului pentru a produce elemente și subansambluri prefabricate pentru orice tip de construcții: rezidențiale, comerciale și industriale. Suntem împărțiți în 2 divizii: producție cherestea pentru construții și divizia de prefabricate.

Suntem producător autorizat MiTek România și deținem propriu birou de proiectare independent – Mander Forest – dar și numeroși parteneri în România, Franța și Elveția. De asemenea, folosim doar lemn agrementat pentru construcții și avem autorizație din patrea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru ignifugarea lemnului.

Stand 6G
Stand 5F/5G
Stand 5D/5E
Stand 3D/3E/3F

Ne-am înființat în anul 1995 având ca activitate principală comecializarea și execuția instalațiilor HVAC și Service. Suntem parteneri cu PANASONIC din anul 1995 și cu VIESSMANN din anul 2010.

Ne menținem pe piața românească datorită calității echipamentelor, dar îndeosebi datorită calității serviciilor de montaj și mentenanță. Ca dovadă a acestui profesionalism, am obținut în 2013 de la TUV Austria certificarile EN ISO 9001:2008 și EN ISO 14001:2004, pentru sistemul de management al calității.

Stand 2F
Stand 4G
Stand 4F
Stand 5C
Stand 6F

Ne perfecționăm continuu, suntem în pas cu cele mai noi tehnologii, avem cunoștințele necesare și aparatură de ultimă generație pentru toate proiectele de care ne ocupăm, astfel încât rezultatele să fie la înălțimea așteptărilor tale.

Fie că e vorba de spații publice, sedii de firme sau reședințe private, BAF Electric Systems asigură o gamă largă de servicii electrice pentru necesitățile fiecărui client în parte.

  • Venim în sprijinul dumneavoastră cu personal calificat, profesionist și experimentat pentru buna funcționare a instalațiilor electrice.
  • Peste 6 ani de experiență în domeniul energiei regenerabile.
  • Peste 10 ani de experienta în domeniul managementului calității.
  • Vastă experiență în montaj aparatură.

BAF ELECTRIC SYSTEMS SRL este o firmă autorizată ANRE în domeniul instalațiilor electrice.

Stand 6E

De peste 20 de ani oferim servicii complete de management de proiect în construcții și managementul proprietății.

Speakeri

Agendă
eveniment